door Mediaxplain, partner | 23 januari 2017, 11:46 in
Pr Bureau Marketingbureaus Budgetten

2017 wordt het jaar van relevante content voor de juiste doelgroep

Mediaxplain, partner | 23 januari 2017, 11:46

In een onderonsje met drie media-experts leggen wij drie PR vragen bij hen neer.

Nieuw jaar, nieuwe doelen. De mediawereld is non-stop in beweging en samen met Nina Pierson (oprichtster en ), Bastiaan Van Schaik (adjunct-hoofdredacteur en ) en Milou Turpijn (hoofdredactrice ) kijken we vooruit. Wat gaat 2017 ons brengen?

Ook PR bureaus hebben goede voornemens. Welke goede voornemens mogen niet ontbreken op de wishlists van PR bureaus?

Nina: “Echt contact maken met je netwerk! De afgelopen jaren lag de focus meer op het bereiken van de massa. Je wilt het gevoel hebben dat een PR bureau speciaal voor jou iets heeft uitgekozen. Nu krijg je nog te vaak het gevoel dat PR bureaus zoveel mogelijk mensen willen bereiken met een te algemeen verhaal. Daarnaast hoop ik vaker de combinatie te zien van free publicity en betaalde opdrachten. Waarom wordt er geen budget gereserveerd voor influencers, bloggers en pers zodat zij naast productsponsoring ook waardevolle en mooie content samen kunnen maken?”

Bastiaan: “Het valt me op dat PR bureaus nog steeds de geijkte paden bewandelen. Mijn advies is om je niet te laten beperken en breder te denken in verschillende doelgroepen. Bepaalde kanalen, zoals een online platform, een videokanaal of een geïntegreerde app, doen het juist erg goed wanneer je meerdere doelgroepen wilt bereiken. Door breder te denken, spreek je een groter publiek aan.”

Milou: “Ik denk dat het voor PR bureaus heel belangrijk is om goed te kijken of de content relevant is voor de desbetreffende mediatitel in plaats van elk persbericht naar ons toe te sturen. Women’s Health is in de basis natuurlijk een magazine, maar we zijn steeds meer een merk aan het worden. PR campagnes kunnen breder ingezet worden. Denk naast het magazine ook aan events of een online, video en social media vertaling. Het goede voornemen voor PR bureaus mag zijn dat zij ons ook écht gaan zien als een volwaardig merk met meerdere kanalen.”

Welke ontwikkelingen zie jij op het gebied van PR en waar gaat de markt in 2017 naartoe?

Nina: “Er gaat een verschuiving plaatsvinden van kwantiteit naar kwaliteit. Liever 100 mensen écht bereiken dan 100.000 mensen half. Als merk kom je er niet meer mee weg om sec een product te verkopen dat er goed uitziet. Boodschappen krijgen meer diepgang en producten vertellen een verhaal. Deze verschuiving zie ik gelukkig ook plaatsvinden in het land van influencers. We kijken niet meer alleen naar de beste mascara of de coolste outfit. Veel bloggers hebben nu ook écht een verhaal te vertellen en laten aan hun volgers zien dat er zoveel meer in het leven is dan alleen het uiterlijk. Ook in de wereld van PR zal er dus meer behoefte zijn aan diepgang. Denk aan interessante informatieavonden of kleinschalige kwalitatieve events.”

Bastiaan: “PR bureaus komen voor een steeds grotere uitdaging te staan in de dynamische en online mediawereld van nu. Ik denk dat de PR sector langzaam maar zeker verschuift naar een veredeld marketingbureau, waarbij steeds meer campagnes tot stand komen middels betaalde samenwerkingen.”

Milou: “Ik heb het gevoel dat free publicity er bijna niet meer is. PR bureaus krijgen steeds meer budget en ik denk dat ze steeds meer een soort van marketingbureau gaan worden. Budgetten worden dus niet meer alleen besteed aan aandacht in de vorm van print, maar ook aan een Instagram campagne of het sponsoren van een video of een online artikel. Steeds meer wordt er samen met de redactie gekeken naar de doorvertaling van een boodschap. Op deze manier creëren we campagnes die interessant zijn voor onze lezeressen en voor de opdrachtgevers waar we mee werken.”

Welke doelen streef je komend jaar na en wat gaat 2017 jou brengen op het gebied van werk?

Nina: “Ik wil Bedrock uitbouwen tot een klein ecosysteem voor een bewuster en gezonder leven. Het is een levensstijl waarmee je vol vertrouwen weloverwogen beslissingen neemt die niet alleen goed zijn voor je eigen gezondheid, maar ook voor de wereld waarin we leven. Ik wil met Bedrock laten zien dat bewust leven heel makkelijk en leuk kan zijn! Naast het online magazine zijn we ook bezig met de eerste plannen voor een boek, een meditatie podcast serie en er wordt een app ontwikkeld voor het aanleren van gezonde gewoontes.”

Bastiaan: “Mijn grootste doel is om van Libelle.TV een groot succes te maken! Dit doen we met spannende formats, zoals bijvoorbeeld onze ontbijtsoap ‘Over Eva’. Een serie die de kijker graag wilt zien. Daarnaast wil ik het bereik van Libelle Daily nog verder vergroten door onze bezoekers een nog betere ervaring van onze online omgeving aan te bieden.”

Milou: “Met Women’s Health zijn we ontzettend aan het groeien. Voornamelijk zien we deze groei op het online vlak. Het aantal abonnees op het magazine stijgt en hier ik ben ik mega blij mee. We doen het goed wanneer het magazine stabiel blijft of we een lichte groei realiseren. Op het gebied van online wil ik echt gaan groeien en streef ik ernaar om ons video-platform nog beter te maken. Voor velen zijn we nu al een autoriteit op het gebied van health en dit wil ik vasthouden. Waar men ons soms nog associeert met een echt fitnessblad, zien wij health toch echt breder waarbij een belangrijke rol is weggelegd voor de mind. We gaan meer met experts werken om die autoriteit te bevestigen. Ik wil vrouwen helpen om alles uit zichzelf te halen en zo sterk mogelijk in hun schoenen te gaan staan.”

Fotocredits
Nina Pierson: Linda Stulic voor Anna van Mills
Milou Turpijn: Jasmine Janissen

 

Reacties op dit artikel (21)

Comment author avatar
Avatar

TRUPIN

(31 januari 2017, 14:59)
"" "" "Geweldige kans voor uw financiële problemen" "" ""
Een lening of financiering nu nodig?
(E-mail: jtrupin.service_finance@outlook.com)
Particuliere lening hypotheekbedrijven
De beste oplossing voor de problemen van uw bank
E-mail: jtrupin.service_finance@outlook.com
PS: verspreid het woord aan uw vrienden, buren, collega's en ouders.
Dank u
Avatar

Derek

(8 juli 2017, 15:48)
Mijn naam is Major Derek Cody, ik kom uit Texas in de Verenigde Staten van Amerika. Ik ben een militair, en momenteel woon ik in Kuala Terengganu, een stad in Maleisië. Ik ben getrouwd, ik ben op zoek naar een echt leningbedrijf voor de In de afgelopen 5 maanden, om mijn vrouw te bedriegen, kreeg ik alles wat ik kreeg, heel wat oplichting, waardoor ik ze vertrouwde en op het einde van de dag namen ze mijn geld zonder iets terug te geven, mijn hoop om een ​​lening op internet te krijgen was Tot op een dag zag ik een getuigenis zoals deze die ik nu deel uitmaak van AL BAKER, de CEO van Arik Air, over hoe hij zijn lening van een Alden Moores lening bedrijf hier op internet kreeg, dus ik kwam naar Geef ze een poging. Ik heb contact opgenomen op hun e-mailadres op aldenmooresloan333@gmail.com en ik deed alles wat ze me gevraagd hebben, met een zeer lage rente van 2%, mijn lening werd goedgekeurd en tot mijn grootste verrassing Kreeg de lening binnen 74 uur, ik kon het niet geloven, ik ben gelukkig en mijn vrouw is weer gelukkig en ik ben God bedanken dat dergelijke dergelijke lening bedrijven nog steeds op deze oplichting bestaan ​​over de plaatsen, alstublieft adviseer ik iedereen daar die lening nodig hebben om te gaan voor (aldenmooresloan333@gmail.com), ze zullen je nooit missen en je leven zal Verander zoals de mijne did.Quickly contact ALDEN MOORE LOAN COMPANY. Vandaag en ontvang uw lening van hen.
God zegene ALDEN MOORE LOAN COMPANY. Voor hun echte leningaanbod.
Zorg ervoor dat u contact opneemt met ALDEN MOORE LOAN voor uw lening omdat ik mijn lening succesvol van dit bedrijf zonder stress kreeg
Blijf zegen en wees veilig
Avatar

WAYNE DAVIS

(29 juli 2017, 1:46)
100% financiering door ons bedrijf met een lage rente van 4%. Wij bieden leningen aan particulieren, organisaties, bedrijven, enz. Ons proces van lening goedkeuring snel en eenvoudig kan u helpen om geld te lenen. U kunt contact met ons opnemen via email,
Spring-cash2016@outlook.com
Avatar

Lucas mena

(10 augustus 2017, 18:11)

Hello,

I am Mr Lucas Mena, a legitimate money lender. We are a company with financial assistance. We loan funds out to individuals in need of financial assistance,or in need of money to pay bills, to invest on business. we offer loan at 3% rate,I'll be glad to offer you a loan. Email us now via
(lucasmena22@outlook.com)

Name Of Beneficiary:.........
Country:.............
Amount Required............
Loan Duration:............
Phone Number.............
monthly income...........

Regards.
Mr Lucas Mena
Avatar

Mrs,Emily

(8 september 2017, 0:11)
Hallo mijn vriend, mijn naam is mevrouw Emily en ik ben de CEO en LENDUP.CREDIT groepsbeheerder. Ik heb je bericht gezien en ik besefte hoeveel je deze lening nodig hebt, als je echt klaar bent met een lening van goederen zonder spanning en stress, vul alstublieft het onderstaande formulier in.

De methoden zijn eenvoudig en makkelijk.
Pas uw lening in 3 uur toe en ontvang uw lening, mits het stevig in uw email staat.

Vul dit formulier onmiddellijk in en ga terug naar ons zodat we uw lening kunnen verwerken.
Uw naam:
adres:
land:
seks:
leeftijd:
Het leningbedrag:
looptijd:
Maandinkomen:
telefoon:
Doel van de lening:
Heb je het ooit gebruikt? Zo ja, om de lening te krijgen?

Email: lendup.credit@gmail.com
Email: erwinloan26@gmail.com
Mrs, emily
Dringende mail behoeften
Avatar

Mr Calvin

(13 september 2017, 2:27)
Hallo,
Heb je een lening nodig? Contacteer ons via email: calvinkingloanmanagementfirms@gmail.com
Leningaanbod.
Avatar

Quicken Loans Inc.,

(16 september 2017, 12:47)
Heb je een dringende lening nodig ?. Geïnteresseerd persoon moet antwoorden;

Email: quicken.loans@yahoo.com

Tel: +1 602-552-7401.
Avatar

Dobson

(16 september 2017, 15:53)
Heb je financiële problemen? Een lening nodig voor
Debt consolidatie, bouw, onroerend goed leningen, herfinanciering,
Persoonlijke of noodbankbiljetten? Bent u een zakenman? Vrouwen die hun bedrijf willen uitbreiden, bieden wij allerlei leningen aan. Als geïnteresseerd, contacteer ons vandaag over: dobsonquickloan@gmail.com voor meer informatie.
Avatar

Anderson Morris

(27 september 2017, 23:43)
Heb je een lening nodig om de factuur te betalen, neem contact met ons op als we lenen zo laag als 2% rentevoet geven wij ook lange en korte tijdslening voor meer info, neem contact met ons op via email enmoris38@gmail.com
Avatar

opara gerrard

(2 oktober 2017, 23:44)
ReactieHallo,
Dit is om het grote publiek te informeren dat de heer Opara Gerard, een particuliere kredietlener, een financiële kans heeft voor iedereen die behoefte heeft aan financiële hulp. Wij verstrekken leningen tegen 2% rentevoet aan particulieren, bedrijven en bedrijven op een duidelijke en begrijpelijke voorwaarden. contacteer ons vandaag via e-mail op: (oparagerrard@gmail.com)
Avatar

Fred Joseph

(3 oktober 2017, 7:00)
Bent u op zoek naar een lening om een ​​bedrijf op te starten of uw bedrijf te betalen
rekeningen, daarom zijn we hier om degenen die behoefte hebben aan lening a te helpen
Met 2% rente, kom dan terug met ons op het volgende

Leningnemer of Aanvraagformulier:

namen:
Bedrag nodig:
Lening duur:
Geslacht:
Leeftijd:
Maandinkomen :
land:
Staten:
Telefoonnummer :
Doel van de lening:
E-mail:
Heb je eerder toegepast:
Begrijp je Engels:
Waar heb je over ons gehoord:
Ik kijk uit naar uw update over deze kwestie ...
Bedankt voor uw tijd en begrip !!!

Dus kom terug naar onze [email] fredjosephloans@gmail.com
Avatar

Robert Charles

(8 oktober 2017, 2:40)
Heeft u dringend behoefte aan zakelijke en persoonlijke leningen, dan kunt u uw oplossingen hier vinden bij Three Trust Finance. Wij geven alle soorten leningen in het bereik van 3.000,00 euro minimum en 20.000.000.00 euro maximum tegen een lage rente van 2 procent.
Wij zijn gevestigd in Italië, de VS en vestigingen in heel Europa. Applicaties duurt maximaal 48 uur om uw transactie te verwerken, omdat we snelle en eenvoudige diensten hebben. Als u geïnteresseerd bent in een lening, kunt u contact opnemen met onze bedrijfsagent vandaag via email: 3trustfinance@gmail.com voor meer informatie.

Groeten.
Robert Charles.
Drie vertrouwenfinanciën.
Avatar

Mrs Isabella

(10 oktober 2017, 1:09)
Hallo

Wij zijn een Christelijke Organisatie gevormd om mensen te helpen in hulpbehoeften, zoals financiële hulp. Dus als u door financiële moeilijkheden gaat of u bent in een financieel puinhoop, en u heeft geld nodig om uw eigen bedrijf te starten, of heeft u een lening nodig uw schuld vereffen of uw rekeningen afrekenen, een goed bedrijf starten of het moeilijk vinden om een ​​kapitaallening te verkrijgen van lokale banken, contacteer ons vandaag via email prosperpersonaloan@gmail.com voor de bijbel zegt Luke 11:10 Iedereen die vraagt ​​ontvangt; hij die zoekt, vindt; en voor hem die klopt, zal de deur geopend worden. "Laat deze gelegenheid niet doorgeven door, omdat Jezus hetzelfde is, gisteren, vandaag en voor altijd meer. Dit is voor een serieuze geest en God die mensen bevreest.

BELANGRIJKE INFORMATIE.
Jullie namen................
Jouw land............
Jouw staat...............
Uw stad................
Jouw adres ................
Je beroep ..............
Uw burgerlijke staat .........
Leeftijd......................
Seks.........................
Telefoonnummer...............
Maandinkomen. ..............
Volgende Van Kin .................
Leenbedrag.....................
Leningstijd .....................
Doel van de lening...................
Heb je eerder toegepast ............


Bedankt voor uw begrip van uw contact als we wachten

vriendelijke groeten
Beheer
E-mail: prosperpersonaloan@gmail.com
Avatar

Meneer Hobelman Jaroen

(13 oktober 2017, 1:18)
Dag iedereen,

Ik ben Hobelman Jaroen een Private Leninglener met Goede Werken reputatie, hobelmanfinance@gmail.com Dien vandaag toe als u een noodlening van een gerenommeerd bedrijf nodig hebt, met goede voorwaarden en arbeidsverhoudingen, dan moet u contact met ons opnemen als wij leningen aanbieden tegen betaalbare kosten rentevoet van 3% en uw werk met ons zal een goede ervaring zijn. Als u geïnteresseerd bent, contacteer ons via email: hobelmanfinance@gmail.com

Tekst Of Bel +17816567138
hobelmanfinance@gmail.com
Meneer Hobelman Jaroen
Avatar

Angga

(14 oktober 2017, 1:44)
Heeft u een dringende lening nodig om uw rekeningen af te betalen en andere financiële problemen op te lossen? als ja, email ons op: anggadiman1@gmail.com
Avatar

Richard Roger

(17 oktober 2017, 22:00)
Aandacht:

We bieden momenteel leningen aan geïnteresseerde personen, bedrijven, bedrijfsorganisaties e.t.c tegen een betaalbaar tarief van 2% per jaar met de hulp en bijstand van ons bedrijf (Bridge Financial). Wij bieden lange en korte termijn leningen aan; ons bedrijf heeft veel doorbraken opgenomen in de levering van eersteklas financiële diensten aan onze klanten, met name op het gebied van leningen en kapitaalvoorzieningen voor particulieren en bedrijven.
 
Medium Term Financing, gestructureerd voor het opstarten of uitbreiden van bestaande Industrial & Commercial Projects wereldwijd, met terugbetalingsvoorwaarden van 5 tot 10 jaar

U kunt hier snel een lening aanvragen en het met gemak krijgen. Misschien bieden wij een lening van 10.000 tot 20.000.000 dollar, euro en pond.

Houd er rekening mee dat elke klant, zowel lokaal als internationaal, de garantie heeft op het verkrijgen van een lening van dit bedrijf met GEEN COLLATERAL.

Als u geïnteresseerd bent en een lening nodig heeft, neem dan contact met ons op via email: (bridgefs.co@gmail.com)
(bridgefs@hotmail.com)

Beste wensen.
Richard Roger.
Whatsapp: +1 (518) 719-7216
Avatar

Ryan Jeremy

(19 oktober 2017, 14:28)
Hallo,ik ben RYAN JEREMY,die momenteel in Nederland woont.Ik ben op dit moment een weduwe met vier kinderen en ik ben sinds mei 2016 in een financiële positie geweest en moest mijn rekeningen herfinancieren en betalen.Ik probeerde te zoeken voor leningen van meerdere particuliere bedrijven en zakelijke leningen,maar nooit succesvol en de meeste banken hebben mijn creditcard gedaald.Maar God wilde,toen ik aan een man van God werd voorgelegd,een privé-lening van de kredietverlener gaf hij me een lening van 85.000,00 euro en vandaag ben ik Eigend een bedrijf en mijn kinderen doen het goed op dit moment als u contact opneemt met een bedrijf met betrekking tot het verkrijgen van een beveiligde lening,geen credit check,met de lening rentevoet van slechts 3% en betere betalingsplannen en planning,neem dan contact op met globale provission (globalprovissioncompany@gmail.com) ze weten niet dat ik dit doe,maar ik ben nu zo blij en ik heb besloten om mensen meer te laten weten en ik wil dat God hen meer zal zegenen.

RYAN JEREMY
Avatar

Amos Wyatt Lening Firm.

(20 oktober 2017, 1:42)
Bent u op zoek naar een lening, persoonlijke lening, huislening, auto leningen, studentenlening, schuldconsolidatie lening, onbeveiligde lening, risicokapitaal, enz. ... of u om een of meer redenen de lening van een bank of financieel instituut geweigerd? U bent op de juiste oplossingen voor het krediet! Wij zijn een particuliere kredietverlener, wij bieden leningen aan bedrijven en particulieren met een lagere rente en kosten van 2%. Dus als u geïnteresseerd bent in een snelle en makkelijke lening. Contact email
amoswyattloanlender@gmail.com
Beste wensen
Secretaris.

Dit is een bijdrage van

Mediaxplain

Partner

Meer van deze partner
Nu op Twitter