door SAN, partner | 18 oktober 2017, 11:04 in Bureaus & Accounts
San Archief Reclame

Mijlpaal SANARCHIEF: 3.610 Cases

SAN, partner | 18 oktober 2017, 11:04

De SAN heeft weer 288 cases uit het jaar 2016 in het online SANARCHIEF geplaatst, zodat de 3.610 beste reclame campagnes van de afgelopen 12 jaar voor het marketing- en communicatievak online staan. Gratis en toegankelijk voor iedereen. Deze unieke bijdrage aan het marcom vak is inmiddels uitgegroeid tot het meest complete, meest geraadpleegde en grootste reclame archief!

SANARCHIEF – Inspiratiebron voor campagnemakers – maakt het mogelijk dat iedereen met één muisklik terug kan vinden wat er in de afgelopen 12 jaar gemaakt is in het reclamevak en gepubliceerd in de SAN Jaarboeken vanaf 2005 t/m 2016. Met alle casegegevens als doelstelling, doelgroep, concept beschrijving, mediagebruik, imago aspecten, wie heeft eraan gewerkt etc. Een uitgebreider reclame archief bestaat niet incl. RTV materiaal en casestory’s!

Met inmiddels maar liefst 3.610 campagnes in woord en beeld, kun je zoeken op categorie, jaar, bureau, adverteerder, persoon, winnaar of welk trefwoord dan ook.


 

Het doel van de SAN | Stichting Adverteerdersjury Nederland is duidelijk;
De kennis en ervaring van adverteerders inzetten voor een structurele bijdrage aan het marcom vak.
Om deze doelstelling te verdiepen is destijds besloten om dit SANARCHIEF op te zetten.

Nieuwsgierig? Kijk bij: https://www.sanaccent.nl/sanarchief/zoeken/

Begin november a.s. ontvangen alle relaties informatie over het 29ste SAN seizoen en over reserveren en inzenden van campagnes voor het SAN Jaarboek 2017.

Reacties op dit artikel (0)

Comment author avatar

Dit is een bijdrage van

SAN

Partner

De SAN | Stichting Adverteerdersjury Nederland is opgericht in 1988 met als doelstelling de kennis en ervaring van adverteerders in te zetten voor een structurele bijdrage aan het marcom vak.

Lees meer over SAN
Meer van deze partner
Nu op Twitter