28 Amsterdamse brugwachtershuisjes als hotelsuites, Het PR Bureau vertelt het verhaal

SWEETS hotel werkt samen met het Amsterdamse bureau

  • PR
  • 13 March 2018
  • Redactie Adformatie

SWEETS hotel, dat 28 Amsterdamse brugwachtershuisjes omtovert tot volwaardige hotelsuites, neemt Het PR Bureau in de arm om de PR te verzorgen. 

Het PR Bureau gaat de bijzondere verhalen rondom de oorspronkelijke brugwachtershuisjes delen met media en influencers om zo de avontuurlijke reizigers in binnen- en buitenland te bereiken.

Op 15 maart aanstaande is de officiële opening van SWEETS hotel Amsterdam. Op dat moment zijn de eerste 11 van in totaal 28 huisjes online te boeken.

Gasten die overnachten in een brugwachtershuisje zijn echt onderdeel van de wijk waar ze in slapen. De stad is hun hotellobby. Speciaal voor de opening van SWEETS hotel varen sloepen een route langs vier brugwachtershuisjes.

'Wij zijn ontzettend trots dat het gelukt is om van de brugwachtershuisjes unieke hotelkamers te maken', zeggen Otto Nan en Suzanne Oxenaar, initiatiefnemers van SWEETS hotel. 'Met interieurs die ontworpen zijn zonder de oorspronkelijke bouwstijl uit het oog te verliezen heeft ieder brugwachtershuisje heeft zijn eigen verhaal.'

Het PR Bureau gaat ervoor zorgen dat die verhalen over het voetliocht worden gebracht.

 

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie