Ayzee Online Advertising & Marketing stopt

De aandeelhouders van Ayzee Online Advertising & Marketing hebben besloten om de activiteiten van het operationeel failliete bedrijf te staken, zo meldt Richard van Barneveld in een persbericht.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Gisteren is bij de rechtbank de faillisementsaanvraag ingediend. Naar verwachting zal dat vandaag worden uitgesproken. "Een doorstart is in de huidige markt is geen reële optie gebleken".De tegenvallende markt heeft geleid tot een te hoge betalingsachterstand. Naast het vertrek voormalig Managing Director S. Fellinger hebben inmiddels twee van de vier overgebleven personeelsleden opgezegd. De huidige situatie maakt voor AyZee niet langer mogelijk om diensten te leveren.

Van Barneveld, ad interim managing director en tevens mede aandeelhouder, zegt te zijn gestart met de intentie om orde op zaken te stellen, maar ziet gezien de huidige situatie geen andere keuze. "Uiteraard doet deze keuze pijn. Met name voor onze klanten, levanciers en de resterende personeelsleden."

De gesprekken met twee belangrijke prospects zijn inmiddels gestaakt. Verder zal op een mogelijke (zij het kleine) kapitaalinjectie niet worden ingegaan. In overleg met de curator zal worden geprobeerd om voor de huidige klanten een goed onderkomen te vinden, aldus Van Barneveld.

Advertentie
advertisement

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie