CommunicatieCongres 2023: De Wereld van Communicatie!

Eerste sprekers van jubileum editie 16 mei 2023 zijn bekend. Wie nemen jou mee in hun wereld van Communicatie?

Ben jij een communicatieprofessional en wil je meer vakinhoudelijke kennis opdoen? Dan hebben we goed nieuws! Op 16 mei 2023 organiseren we een nieuwe editie van het CommunicatieCongres. En dit jaar hebben we iets te vieren, want het CommunicatieCongres bestaat 15 jaar! Het motto van deze jubileumeditie is: De Wereld van Communicatie.

We leven in een turbulente wereld die continu in beweging is, en daarin heb je als communicatieprofessional een onmisbare rol. Of het thema nou duurzaamheid, klimaat, een asielzoekersbeleid in jouw gemeente of diversiteit en inclusie is, als communicatieprofessional is het je taak om na te denken over hoe de boodschap het best kan worden overgebracht naar de doelgroep. En dat is met alle ontwikkelingen en meewegende factoren niet altijd even makkelijk. Dus geven we je tijdens deze jubileumeditie graag veel inspiratie hoe je je kunt bewegen in de wereld van communicatie. Welke lessen kunnen we leren van afgelopen jaren? Maar nog belangrijker: Welke kansen moet je nu pakken om hier in de toekomst profijt van te hebben? Welke koers sla je in? Hoe blijf je als communicatieprofessional voorop lopen? En welke tools kun je daarvoor inzetten? Welkom in jouw wereld van communicatie!

Voor deze editie bieden we je weer een gevarieerd en inspirerend programma aan onder leiding van Pauline de Wilde als dagvoorzitter. Om jouw koers en communicatievisie te bepalen, hebben we een aantal inspirerende sprekers uitgenodigd die je alles kunnen vertellen over de kansen en mogelijkheden van het communicatievak in deze turbulente wereld. De eerste sprekers die we al bekend kunnen maken, en jou meenemen in hun wereld van Communicatie zijn: André Manning over reputatiemanagement van Tata Steel, interventiedeskundige Shirine Moerkerken, beïnvloedingspsycholoog Pacelle van Goethem en Mireille Spapens van het Rode Kruis.

Benieuwd wie er nog meer komen spreken? Houd de website dan goed in de gaten, want komende weken maken we meer sprekers bekend!

Voor deze jubileumeditie hebben we een inspirerende en duurzame locatie gekozen met een prachtig uitzicht over het water: Innstyle aan de Maarsseveense Plassen in Maarssen.

Zien we jou bij het CommunicatieCongres 2023? Schrijf je dan snel in. Voor de vroegboekers hebben we namelijk een mooie super early-bird actie!

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →