Countrymanager Jan Wichers weg bij Clear Channel Nederland

Bart Demeulenaere, nu CCO van Clear Channel België, neemt de verantwoordelijkheden van Jan Wichers over.

Wichers wil &;nieuwe kansen aangrijpen en zich verder ontplooien&;. Hij vertrekt per januari 2017.

Wichers is sinds 1996 werkzaam bij het bedrijf. Hij stelt dat Clear Channel &;op succesvolle wijze een enorm sterke abri-positionering heeft ingenomen in de OOH-markt en het begin van de digitale revolutie heeft ingeleid&;. &;De zeer positieve waardering in het recent gepubliceerde Adformatie bevestigt ook dit jaar weer de belangrijke positie die Clear Channel inneemt en ik ben blij dat ik daar al die jaren positief aan heb kunnen bijdragen.&;

Demeulenaere leidt Clear Channel Nederland en België samen met de Belg Tom Motmans.

Hillenaar
Jeroen Hillenaar nam in april na jarenlang directeur te zijn geweest van Clear Channel. De naam van het bedrijf veranderde toen ook van Clear Channel Hillenaar naar Clear Channel Nederland.

Clear Channel Nederland richt zich op het uitbreiden van het digitale out-of-home netwerk, waaraan onlangs nog The Diamond is toegevoegd, een dubbelzijdige digitale reclamemast langs de snelweg A12 tussen Den Haag en Utrecht.

Advertentie
advertisement

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie