Crisiscommunicatie & leiderschap in het coronatijdperk dat voortduurt

Tijdens de online clinic op 30 oktober helpt Frank Peters je met de crisiscommunicatie-aanpak voor de volgende ronde van de pandemie.

Crisiscommunicatie tijdens de eerste coronagolf was relatief eenvoudig. We waren immers allemaal slachtoffer van deze crisis, die ons overviel. En de communicatie werd vooral bepaald door de instructies van de overheid en het RIVM. Nu zitten we inmiddels in de tweede golf die al verwacht werd. En wat staat ons hierna nog te verwachten? Kunnen we ons nog verschuilen achter de slachtofferrol? En wat verandert er aan de crisisorganisatie, de communicatie en vooral ook voor het leiderschap in de crisis. Ontdek het tijdens de online clinic. 

Datum: vrijdag 30 oktober 
Tijd: 13:00 - 15:30 uur 
Locatie: Live-stream
Prijs: Gratis 

Wat kun je verwachten?

In deze clinic helpt crisisexpert Frank Peters je voorbereiden op de crisiscommunicatie-aanpak voor de volgende ronde van de pandemie. Daarbij komen de volgende onderwerpen aan bod: 

  • Afwijkende reputatiedrivers in deze bijzondere crisis
  • De beleids- en communicatiedilemma’s
  • Het slachtofferperspectief
  • De rol van de medewerkers en de leider binnen jouw organisatie
  • De voorbereiding van passende communicatie.

Voor wie is deze clinic?

De clinic is interessant voor iedereen die binnen een organisatie verantwoordelijk is voor crisiscommunicatie en daarmee bescherming van de reputatie.

Over Frank Peters

Frank is oprichter en eigenaar van VIRTUS Communications. Vanuit zijn bureau geeft hij strategisch advies aan opdrachtgevers in het bedrijfsleven, non profit en de overheid. Frank is docent reputatiemanagement & crisiscommunicatie bij Beeckestijn Business School en een aantal universiteiten en veelvuldig spreker op congressen en seminars. Hij heeft een zestal vakboeken gepubliceerd over reputatiemanagement, crisiscommunicatie en woordvoering.

Aanmelden

Deze clinic is al geweest. Het is niet meer mogelijk om je aan te melden.
Bekijk onze agenda voor meer clinics >>

Plaats als eerste een reactie