Dept wint dertien Lovie Awards

De Lovie Awards heeft bekend gemaakt dat Dept in totaal dertien prijzen in ontvangst mag nemen, waaronder twee gouden en vijf zilveren awards. De Lovie Awards onderscheidt met deze awards bijzonder Europees digitaal werk.

  • PR
  • 12 October 2017
  • DEPT
De Dept Agencies TamTam, a friend of mine en Studio Dumbar vielen in de prijzen met maar liefst vijf projecten. Digital agency TamTam sleept samen met Kempen, Oxxio en woningcorporatie De Alliantie drie zilveren juryprijzen en drie publieksprijzen binnen in de categorie websites. Creative agency a friend of mine wint een gouden juryprijs voor de beste internetvideo, en een zilveren juryprijs én twee publieksprijzen voor de beste website. Studio Dumbar sleept de zilveren juryprijs binnen voor beste website van a.s.r..

Dimi Albers, Managing Director Dept: “Mede dankzij de stemmen van onze fans hebben we geweldige resultaten geboekt. Dankjulliewel! Ik ben ook heel dankbaar voor de waardering van de jury, bestaande uit de beste mensen in ons vak. We kunnen niet wachten totdat we alle dertien prijzen in ontvangst mogen nemen op 16 november in Londen.”

TamTam, a friend of mine en Studio Dumbar zijn onderdeel van Dept, een internationaal netwerk van leading digital agencies. Vanuit kantoren in Europa en de US combineren 600 van de meest getalenteerde en ervaren mensen creativiteit, technologie en data voor digitale oplossingen die merken helpen te groeien en ons leven makkelijker maken.
Advertentie