Dept zeven keer genomineerd voor Lovie Awards 2017

Vandaag heeft Dept bekendgemaakt dat zij zeven keer genomineerd zijn voor de Lovie Awards 2017. Geprezen als “de meest prestigieuse en enige, echte pan-Europese awards”, staan de Lovies voor excellentie binnen de Europese internet community.

  • PR
  • 4 October 2017
  • DEPT
Alweer in haar zevende editie, viert Lovies digitaal werk geproduceerd door Europa’s beste teams van merken en organisaties door de beste websites, mobiele sites en applicaties, social media, internet video en online adverteren te belonen met een award.

Dimi Albers, Managing Director Dept: “We zijn heel blij met zeven nominaties binnen het Dept netwerk. Nu is het aan de fans om te stemmen voor de winnaars!” TamTam, a friend of mine en Studio Dumbar zijn onderdeel van Dept – een internationaal netwerk van leading digital agencies. Vanuit Europa en de US combineren 600 van de meest getalenteerde en ervaren mensen in de industrie creativiteit, technologie en data voor digitale oplossingen die merken helpen te groeien en ons leven makkelijker maakt.

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie