Wie jarig is trakteert: gratis personal branding gesprek bij SchaalX

Deze maand bestaat werving- en selectiebureau SchaalX 14 jaar

SchaalX

Om te vieren dat de organisatie al bijna anderhalf decennium kandidaten en opdrachtgevers laat groeien in de markt van digital, marketing en communicatie, trakteert het bureau drie keer op een personal branding gesprek ter waarde van € 250,-. Hiermee biedt SchaalX aan drie professionals uit het vak advies hoe zij zichzelf beter kunnen presenteren en positioneren.

Voor wie is personal branding relevant?

Een personal branding gesprek is relevant voor professionals die gaan solliciteren en voor wie een sollicitatiegesprek lang geleden is, of bij wie het sollicitatiegesprek een moeilijk obstakel blijft, maar ook voor professionals die advies willen over de kansen en (nieuwe) mogelijkheden in hun loopbaan. Vragen die regelmatig aan bod komen in deze gesprekken luiden: “Hoe profileer ik mezelf het beste als kandidaat, en vertelt mijn cv hetzelfde verhaal? Hoe bereid ik me het beste voor in een reorganisatie als ik moet solliciteren op mijn eigen baan of een andere rol bij mijn huidige werkgever? En hoe kan ik voorkomen dat ik in dezelfde valkuil stap?”

SchaalX Coaching

Personal branding is een van de mogelijkheden die SchaalX Coaching biedt. Zo kunnen professionals gebruikmaken van de genoemde personal branding gesprekken, om zichzelf beter te kunnen presenteren en positioneren. Ook kan worden gekozen voor een uitgebreider coaching traject, waarbij in meerdere sessies een specifieke coachvraag wordt behandeld. Opdrachtgevers kunnen bovendien na een plaatsing worden begeleid in een coaching traject, zodat de aangenomen professional nog beter landt in de organisatie en ten volste tot zijn/haar recht kan komen.

Gratis personal branding gesprek?

Wil jij gebruikmaken van gratis een personal branding gesprek bij SchaalX? Doe dan mee met deze winactie op LinkedIn, laat in een reactie weten dat je kans wilt maken en wie weet ben jij een van de drie gelukkige digital, marketing of communicatie professionals die 1,5 uur advies krijgt van een senior consultant bij SchaalX.

Wil je meer weten over SchaalX Coaching? Lees dan op schaalx.nl/coaching wat we voor jou kunnen betekenen.

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.