easyEnergy kiest Ganda als strategisch digital partner

Campagne maakt hoofdzakelijk gebruik van online middelen om de doelgroep te bereiken.

Energiemaatschappij easyEnergy is het nieuwste lid van de ‘easy family of brands’, bekend van onder andere easyJet.  De energiemaatschappij belooft stroom en gas te gaan leveren tegen handelsprijzen. Consumenten betalen alleen wat er daadwerkelijk wordt verbruikt en rekenen af voor het dan geldende handelstarief, zonder enige opslag. 

Getrapte campagne

Voor de introductie ontwikkelde Ganda een getrapte campagne. In de eerste fase is het doel om de consument bewust te maken van, zegt Dennis Gandasoebrata van Ganda: 'De onvoordelige situatie in de huidige energiemarkt'. Daarna worden de onderscheidende kenmerken van easyEnergy onder de aandacht gebracht, met als tagline ‘Zoals ’t hoort’. 

Focus op online
In lijn met de dienstverlening van easyEnergy, maakt de campagne hoofdzakelijk gebruik van online middelen (bannercampagne, met ondersteuning van pr, zoekmachine advertising en social advertising) om een zo hoog mogelijk bereik te genereren.

 

Advertentie
advertisement

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie