Ga voor de 80’s rollerdisco tijdens Adnight

  • PR
  • 21 September 2017
  • DEPT
Nog maar twee weken tot de tweede editie van Adnight. Net als vorig jaar is Dept van de partij. Of, party eigenlijk. Want op 6 oktober rol je door ons kantoor tijdens de Adnight rollerdisco
 
Tijdens de tweede editie van Adnight openen vijftig bureaus hun deuren. Een museumnacht voor de creatieve industrie, waar je als marketeer, creatief of student kunt binnenkijken bij de beste bureaus. Speciaal voor Adnight toveren wij ons kantoor om tot Rollerdisco. Remember Disco Inferno? Deze en meer disco-hitjes vliegen je tijdens deze avond om de oren, verzorgd door DJ Mikey Biemans. Denk verder aan discobollen, old-skool rolschaatsen, popcorn en een drankje of twee, uiteraard met fluor-rietje. 
 
Dat Dept niet helemaal op de route ligt, is dit jaar geen excuus. Want ook Kokoro, Ogilvy, TBWA, Energize, Alfred, en Etcetera openen hun deuren. En laten we eerlijk zijn: die binnenstad heb je vaak genoeg gezien. Dus spring op je fiets en kom gezellig richting Bedrijventerrein Schinkel. 
 
Afterparty 
Afdansen kan op 6 oktober in de Marktkantine. Daar vindt namelijk de officiële Adnight-afterparty plaats. En een ding is zeker: wij zorgen dat je met voldoende dancemoves ons kantoor verlaat.
 
Nog geen kaarten voor Adnight en de official afterparty? Be quick. En kom gezellig langs. Vinden we leuk!

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie