Howarth start Nomads met account Emirates

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Hans Howarth, oud- partner van StrawberryFrog Amsterdam, heeft het nieuwe bureau opgericht en maakt een vliegende start met het account van luchtvaartmaatschappij Emirates.

Het gerucht was al te lezen in de Adformatie van 5 juli, maar is nu dan ook echt bevestigd: Hans Howarth, één van de oprichters van MediaCatalyst en oud-partner van StrawberryFrog Amsterdam, is het nieuwe creatieve bureau Nomads gestart. Het team van zeventig mensen is verdeeld over vestigingen in Amsterdam en Singapore en wordt naast ceo Howarth geleid door Lisa Lee (chief strategy officer), David Warner (ecd), Agnes Willenborg (business & innovation director), Henk Christophersen (global talent director) en Kees de Koning (technology director). Het bureau heeft al plannen om meer kantoren te openen.

De klantenlijst bij de lancering bevat de namen van o.a. Emirates (tot voor kort de grootste klant van StrawberryFrog), Sony Computer Entertainment, De Lage Landen, TNT Express en Human Rights Watch. De filosofie achter Nomads is dat in de grenzeloze wereld van vandaag bedrijven merken moeten bouwen die wereldwijd relevant zijn. De creatieve visie van het bureau is het vormgeven van ideeën die gebaseerd zijn op universele menselijke inzichten, door culturen heengaan en mensen over de hele wereld verbinden.

Advertentie
advertisement

Plaats als eerste een reactie

Advertentie