Interpublic splitst zich in vier divisies

Interpublic Group of Companies is gestart met een nieuwe corporate structuur. Het bureaunetwerk splitst zich in vier divisies met een eigen management.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

De eerste divisie is McCann-Erickson Worldgroup met aan het roer Jim Heekin als chairman-CEO. Onder die groep vallen onder meer MRM Partners Worldwide, Torre Lazur Healthcare Worldwide and Universal McCann Worldwide. Ook Bozell Chicago valt voortaan onder McCann. De tweede unit is FCB Worldwide, Brendan Ryan is daar chairman-CEO. In die groep wordt onder meer het account van General Motors Corp ondergebracht, als ‘opvolger’ van het DaimlerChrysler-account.

Derde divisie is the Partnership, geleid door David Bell. Hij was chairman en CEO van True North. Onder the Partnerships vallen volgens Adage ook ‘senior’bureaus als Lowe Lintas & Partners, DraftWorldwide en Initiative Media. De vierde unit tenslotte heet Advance Marketing Services, met chairman-ceo Larry Weber en bureaus als NFO Worldgroup, Jack Morton Worldwide en New America Strategies Group.

Volgens een zegsman van Interpublic is de verdeling nog maar het begin van de nieuwe structuur, die de bureaugroep meer overzicht moet bieden.

Advertentie
advertisement

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie