Lectric Groep verkoopt opleidingen

Lectric Groep heeft de opleidingsactiviteiten verkocht. Het gaat om zestig internetopleidingen die onder de hoede komen van Schouten Global.

  • PR
  • 2 April 2012
  • Rob Beemster
Helaas hebben we geen rechten meer op deze afbeelding
Adformatie

De Lectric Groep wil zich focussen op de kernactiviteiten van de groep; het bieden van digitale oplossingen. In deze markt is het onder meer actief met Searchresult, Colours, NR6, Someone, Social Inc., Yourzine en Symfony-XIB. Het laatst genoemde bureau werd eind vorig jaar opgericht als label voor het bouwen van e-commerce oplossingen.

Volgens ceo Jan-Hein Schouten van de Lectric Groep, krijgt het opleidingsinstituut Lectric dankzij de overname meer slagkracht waardoor het sneller kan groeien. De koers en dagelijkse leiding blijven ongewijzigd. Het opleidingsinstituut blijft vooralsnog gevestigd in het pand in ’s-Hertogenbosch.

Schouten Global en Lectric kennen elkaar overigens goed. De Lectric Groep ontstond ooit als een spin-off uit een van de activiteiten van Schouten.

Advertentie

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie