Marktplaats deelt dit jaar weer uit met Koningsdag

Dit jaar kunnen verkopers hun waar tijdens Koningsdag aanprijzen met gratis Marktplaatsstickers.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Oranje shoppers, een customized plastic kleedje of een &;live billboard&; met een mooie dame die je oude troep voor je aan de man bengt. Marktplaats zet doorgaans groot in tijdens Koninginnedag. Voor Koningsdag biedt de online veiling nu aan om de voorbijganger te verleiden je afgedankte spullen te kopen. Mensen die de stickers voor 22 april bestellen, hebben ze uiterlijk 25 april op de mat. Per (e-mail)adres kan er maximaal 1 set stickervellen besteld worden. Marktplaats geeft 50 duizend sets van twee stickervellen weg. op is op.

Brandbase brand activation maakte in 2012 en 2013 online activatiecampagnes voor Marktplaats. Voor een optimale verkoop tijdens Koninginnedag kon in de aanloop naar 30 april het &;Marktplaats Koninginnedagpakket&; worden besteld via de actiesite. Het pakket bestond uit handige prijsstickers, een verkooptoeter en een leuk verkoopkleedje met een persoonlijke tekst.

In 2012 werden alle 10.000 pakketten vergeven, zodat het aantal werd vermeerderd tot 25.000 een jaar later. Ook die waren in korte tijd op. 

Of er behalve de gratis stickervellen dit jaar nog meer te halen valt voor de Koningsdagverkoper is nog niet bekend.

Alle inhakers op een rijtje in een speciaal .

 

 

 

Advertentie

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie