Nieuwe site Betuweroute

De site van de Betuweroute is geheel vernieuwd. De site is volgens de projectorganisatie aangepast aan de wensen en verwachtingen van de diverse doelgroepen en is sinds 7 augustus in de lucht.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Om de site te kunnen verbeteren deed de projectorganisatie geen onderzoek onder haar doelgroepen. Maar volgens Dorinde van Helden van de kwamen er zoveel reacties binnen via de oude site, dat dat voldoende basis vormde voor aanpassing. Het totale aantal bezoekers vorig jaar was 45.000.

De site opent met een bewegende animatie. Vanaf de welkomstpagina kan de bezoeker alles lezen over Nederlands grootste infrastructuurproject tot nu toe. Van de eerste ontwikkelingen tot actueel bouwnieuws. De informatie is ondergebracht in drie groepen:

<>Het Project

<>Het Traject

<>Informatie

Er is een zoekmachine en er zijn interessante links naar andere infrastructurele projecten, betrokken instanties en transport en logistiek.

Om de site bekendheid te geven heeft de organisatie persberichten gestuurd naar vak- en dagbladen, wordt er aandacht aan besteed in de informatiecentra langs het tracé, en in 160 KM, het maandelijkse nieuwsblad voor omwonenden.

Advertentie
advertisement

Plaats als eerste een reactie

Advertentie