PR-actie van recruitmentbureau tegen jeukwoorden in vacatures

Met de zogeheten vacaturefix van YoungCapital kunnen werkgevers hun vacaturetekst gratis laten herschrijven. Weg met corporate bullshit.

  • PR
  • 10 October 2017
  • Redactie Adformatie

YoungCapital, een recruitmentbureau voor jong talent, bindt de strijd aan met corporate bullshit in vacatureteksten. Het bureau lanceert daartoe een speciale service: de zogeheten vacaturefix, waarbij bedrijven hun vacaturetekst gratis kunnen laten herschrijven.

‘Salestijger’, ‘hands-on mentaliteit’, ‘dynamische organisatie’, vacatures staan vaak bol van dit soort nietszeggende jeukwoorden. Hugo de Koning van YoungCapital: ‘We trekken casual kleding aan naar kantoor en zeggen ‘je’ tegen de baas. Maar als het op vacatureteksten aankomt, gaan we opeens heel ingewikkeld zitten doen over simpele taakomschrijvingen. Met als resultaat dat niemand het begrijpt, zeker jongeren niet, en er dus ook niemand reageert.’

Voor het Groot Jeukwoorden ABC, klik hier.

Foto: 123RF/wavebreakmediamicro

Advertentie

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie