Regina Koning leidt La Compagnie

Regina Koning (30) is per 1 januari 2012 directievoorzitter bij La Compagnie. Zij lost hiermee oprichter Geerth Boschma (62) af, die sinds 1987 onafgebroken de leiding heeft gehad.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Onder zijn leiding werkte La Compagnie de afgelopen 25 jaar aan introducties voor klanten als Univé, Gaastra en Twinlife (Ronald en Frank de Boer).

Regina Koning studeerde marketingcommunicatie en was vóór indiensttreding bij La Compagnie marketingmanager aan opdrachtgeverzijde. Naast de dagelijkse leiding, de bureaucoördinatie en het sturing geven aan cliëntprocessen leidt zij de inmiddels in gang gezette transformatie naar 'het bureau van de toekomst, tegen de achtergrond van het sterk veranderende tijdsgewricht: de maatschappelijke, sociale en technologische veranderingen die overal voelbaar zijn'.

Geerth Boschma blijft overigens werkzaam bij het bureau; hij zal vanuit de staf van het bureau (die verder bestaat uit Marc Wiers en Sven Schriever), zich specifiek gaan bezighouden met de verdere ontwikkeling van de zogenaamde 'duurzaamheidsmarketing'.

Advertentie
advertisement

Plaats als eerste een reactie

Advertentie