TWC Holding koopt e-commerce bedrijven Tribal en Jaagers

Overname is de opmaat naar internationale expansie.

TWC Holding is het moederbedrijf van , specialist op het gebied van digitaal klantcontact. Online marketing bureau (Den Bosch) is gespecialiseerd in online traffic en conversiegroei van bedrijven, terwijl zich toelegt op het bouwen en onderhouden van e-commerce-platformen.

The Webcare Company helpt bedrijven met het effectief inzetten van social media (platformen) in de relatie met hun klanten. Er wordt voornamelijk gewerkt voor de sectoren retail, travel en leisure industrie en de zakelijke dienstverlening. Naast de MKB markt wordt er voor internationale corporate klanten gewerkt.

In de nieuwe groep werken 175 professionals, waarvan 90 bij The Webcare Company De huidige aandeelhouders en directieledenondernemen mee in de nieuwe organisatie en voeren de dagelijkse leiding. De geconsolideerde omzet bedroeg in 2016 meer dan 50 miljoen euro.

De drie ondernemingen zijn volgens Tobias Walraven, ceo van TWC Holding, volledig complementair en vervullen ieder hun eigen rol in de klantreis. “De rode draad in al deze stappen is het bieden van een optimale online klantreis. Deze overname opent nieuwe internationale markten en mogelijkheden”.

Voor het komende jaar liggen er ambitieuze groeiplannen. Half 2017 staat de opening op de agenda van een vestiging in Portugal. Hier zullen content- en webcare activiteiten verder ontwikkeld worden. Verder is er het plan om met onder andere Google de Aziatische markt te ontsluiten en komt er een steunpunt in Singapore.

 

Advertentie
advertisement

Plaats als eerste een reactie

Advertentie