Wat is het beste staaltje communicatie in Amsterdam in 2020?

Amsterdamse Communicatie Prijs voor mooiste campagnes en meest inspirerende projecten en initiatieven. Inschrijven tot 31 december.

Het was het jaar van corona en het jaar waarin communicatieprofessionals hun waarde bewezen. Of het nu ging om medewerkers, bewoners of klanten, er was veel en goede communicatie nodig om samen de crisis te doorstaan.

Mooie projecten, hoge verwachtingen

Er wordt dan ook met de nodige verwachtingen uitgekeken naar de Amsterdamse Communicatie Prijs die op 14 januari wordt uitgereikt aan de mooiste campagnes en meest inspirerende projecten en initiatieven die Amsterdam heeft voortgebracht het afgelopen jaar.

Bureaus, organisaties, ondernemingen en zelfstandige professionals uit de Metropoolregio Amsterdam kunnen meedingen. Dit gebied strekt zich uit van IJmuiden tot Lelystad en van Beemster tot Haarlemmermeer. Inschrijven kan dit hele jaar nog, tot 31 december bij het Communicatie Netwerk Amsterdam dat de prijs organiseert.

Awards en veel mediawaarde! 

Een jury onder leiding van prof.dr. Betteke van Ruler, emeritus hoogleraar communicatie UvA, beoordeelt de inzendingen en kiest uit de genomineerden drie prijswinnaars.

Naast de eer en de awards zelf, krijgen de winnaars ook de nodige mediawaarde in de vorm van casebeschrijvingen op Adformatie.

Klik hier voor inschrijven en meer informatie.

Advertentie
advertisement

Plaats als eerste een reactie

Advertentie