Zo helpt Splinter Jan Driessen uit de winter

Multitalent Splinter Chabot gaat aan de slag als communicatieadviseur voor De Mueseumweek 2020 bij het bureau Q&A Communicatie.

Jan Driessen (l) en Splinter Chabot
Q&A

Hij is presentator van NPO3-programma ‘Splinter, in de politiek’, student Politicologie, voormalig voorzitter van de JOVD, zoon van Bart, tafelheer bij DWDD en nu ook nog communicatieadviseur. Splinter Chabot gaat aan de slag voor het bureau Q&A Communicatie van Jan Driessen.

Vooralsnog helpt hij het bureau deze laatste wintermaand tot en met eind april met de communicatie van de Museumweek 2020, georganiseerd door de Museumvereniging. Ruim 400 musea zetten hun collecties in de schijnwerpers, dit jaar met het thema ‘Ontdek ons échte goud; in volle vrijheid’.

‘Splinter komt nu op interim-basis, maar ik hoop op structurele samenwerking daarna’, zegt Jan Driessen over de nieuwe aanwinst, die hij typeert als een communicatietalent met opzienbarende en spraakmakende kwaliteiten.

Spraakmakers van nu

In de communicatie moeten we de dag van vandaag verstaan, licht Driessen zijn keuze voor Splinter Chabot toe. Hij behoort tot nieuwe generatie verbindende communicatoren pur sang, aldus de eigenaar van Q&A Communicatie:

‘Dat betekent dat we dat moeten doen met de spraakmakers van nu. Het échte contact met generatie-Z en de millennials moet gemaakt worden door talenten die die taal als geen ander verstaan en vormgeven.’

Advertentie
advertisement

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie