Adequaat overgenomen door Thieme GrafiMedia Groep

Adequaat communicatie-adviseurs BV zal begin 2004 worden overgenomen door Thieme GrafiMedia Groep, een grote speler op de grafische markt (80 miljoen euro in 2003). De letter of intent werd in december 2003 getekend. Het bureau is gevestigd in De Lier en telt 14 medewerkers.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Adequaat wordt niet het enige communicatiebureau binnen de Thieme GrafiMedia Groep. Ook communicatiebureau de Ploeg (Deventer) en vM Design (Delft) zijn er onderdeel van. In totaal telt de groep straks samen met Adequaat 19 grafische en mediabedrijven. Thieme GrafiMedia Groep is duidelijk op oorlogspad en heeft blijkbaar wel wat geld in kas. In 2003 nam Thieme GrafiMedia Groep ook al PlantijnCasparie Apeldoorn als Uitgeverij De Nieuwe Haagse over en werd advertentie-acquisitiebureau Media Sales Support opgezet.

Adequaat vestigt zich in Rotterdam bij Media Business Press, de uitgeverij van Thieme GrafiMedia Groep. Drs. Yvonne Joosten, directeur van Media Business Press, wordt de nieuwe algemeen directeur van Adequaat. Jaap Hoogendoorn treedt per 1 maart 2004 terug als directeur van Adequaat en blijft als adviseur aan het bedrijf verbonden.

Advertentie
advertisement

Plaats als eerste een reactie

Advertentie