AH presenteert Moestuinkampioenschap en maakt er een ‘ludiek’ feestje van

Van Komkommaarop Award tot Troostpreis

Albert Heijn schoot drie jaar geleden raak met de introductie van de moestuintjes, en gaat dit jaar opnieuw in reprise. Vanaf 26 februari zijn ze weer te krijgen bij de supermarktketen.

AH snoeit wel flink in het assortiment waardoor peultjes, cavolo nero en paksoi en de bloemen als juffertje in het groen, phacelia en groot kaasjeskruid niet meer te krijgen zijn. De vijf favorieten blijven over: radijs, wortel, cherrytomaat, komkommer en zonnebloem.

Champions

De supermarktketen doet iets nieuws, iets ‘ludieks’ zoals het zelf aangeeft, en houdt de eerste Moestuinkampioenschappen van Nederland: een competitie om moestuinierders te belonen voor hun eigen teelt.

De copywriter heeft zich fijn uitgeleefd op de namen van de awards. De snelst groeiende radijs strijdt mee voor de Rapste Radijs Award, de grootste komkommer wordt beloond met de Komkommaarop Award en de gekste wortel wint de Buitenpeentjes Award. 

Voor degene zonder groene vingers is er de Troostprei Award.

AH Moestuin-app

Albert Heijn helpt wel een handje met een nieuwe Moestuintje-app, te verkrijgen in de App Store of Google Play. De thuiskweker ontvangt tips en reminders om het meeste uit de moestuin te halen. 

De moestuinexperts van IVN Natuureducatie beantwoorden daarnaast dit jaar opnieuw vragen over de teelt van de moestuintjes 

 

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie