Christelijke media-alliantie in de maak

Zeven christelijke organisaties hebben een alliantie opgericht om in de media samen te werken: Nederland 7.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Zij denken daarbij niet alleen aan de radio en televisie, maar ook aan websites en een conferentie- en mediapark. Nederland 7 presenteert zich op 8 december in een hotel in Eemnes.

De secretaris van Nederland 7, Gerhard Hobelman van het vakantiepark en conferentiecentrum De Betteld in het Gelderse dorp Zelhem, wil nog niet zeggen om welke zeven organisaties het gaat. Dat wordt bij de presentatie bekendgemaakt. Volgens de omroep Ikon zou het onder meer gaan om GrootNieuwsRadio, Family7 en Aanbidding.net.

NL 7 heeft inmiddels gesproken met de EO. Volgens de initiatiefnemers is dat overleg positief verlopen. Maar de zeven organisaties vinden de tijd rijp voor een alliantie buiten het omroepbestel, die naast RTL en SBS een begrip in Nederland moet worden. De alliantie moet alle mediagebieden bedienen 'vanuit Gods Vaderhart voor ons Vaderland', zo wordt gezegd (ANP).

Advertentie
advertisement

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie