Sterk Werk Communicatie sluit contract met Media Plaza

Sterk Werk Communicatie, communicatieadviesbureau voor technologiebedrijven, heeft een tweejarige participatieovereenkomst gesloten met Media Plaza in Utrecht dat vandaag officieel wordt heropend door minister L. Hermans van OC&W.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Media Plaza, gevestigd binnen het Jaarbeurs-complex, is een centrum voor voorlichting, kennisoverdracht en interactieve programma's op het gebied van e-business. Sterk Werk Communicatie gaat in samenwerking met Media Plaza het centrum benutten voor eigen activiteiten en voor bijeenkomsten met klanten, zoals persconferenties, seminars en workshops.

Sterk Werk Communicatie, gevestigd in Rotterdam, is een strategisch communicatieadviesbureau voor public relations, mediarelaties en marketing-communicatie. Het bureau adviseert bedrijven die werkzaam zijn in e-commerce, e-business, internetdiensten, telecom en business software. Sterk Werk Communicatie werd opgericht in 1992 en telt 12 medewerkers.

Advertentie
advertisement

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie