Toyota, Lexus en Suzuki definitief naar Havas Media Nederland

Louwman & Parqui en Nimag hebben na een uitgebreide pitch besloten de automerken Toyota, Lexus en Suzuki onder te brengen bij Havas Media.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

In april werd bekend dat importeur Louwman & Parqui . Eind vorige maand werd al duidelijk dat Havas Media de beste papieren had.

Het bureau gaat zorgen voor de geïntegreerde mediastrategie, -planning en -inkoop voor de merken Toyota, Lexus en Suzuki. Opvallend is dat Havas ook de merken Peugeot, Citroën en Kia bedient.

Marlies van Steenoven, mediamanager van Louwman en Parqui: &;De automotive markt wordt steeds competitiever waarbij de consument steeds lastiger te bereiken is. Het oriëntatie- en koopproces speelt zich steeds meer online af in plaats van in de showroom. Havas Media verraste ons met een sterke business-resultaatgedreven aanpak en een duidelijke senioriteit op digitaal en strategie.&;

Roel van den Borne, ceo Havas Media Nederland: &;De afgelopen jaren hebben we hard gewerkt aan het uitbouwen van het bureau, door te investeren in expertise, tools en onderzoek gericht op het digitale marketing-communicatiemodel van de toekomst. Het binnenhalen van een sterke lokale klant is de kroon op ons werk.&;

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie