Underworld geeft gratis show in fietspassage Rijksmuseum tijdens ADE

Voor de tweede keer wordt de fietspassage omgedoopt tot dancedecor.

In navolging van techno-dj Maceo Plex zal dit jaar de elektronische act Underworld een gratis show geven in de fietstunnel van het Rijksmuseum. Van 19:00 tot 23:00 op vrijdag 20 oktober, tijdens Amsterdam Dance Event (ADE), zal dit optreden plaatsvinden op initiatief van dancepromotor Audio Abscura.

‘Audio Obscura x Rijksmuseum present: Underworld’ in de fietspassage van het Rijksmuseum is een mogelijkheid om de Britse groep in een kleine setting te zien. De ruimte wordt omgetoverd tot een intieme club, voor een exclusieve groep muziekliefhebbers.

De show moet het Rijksmuseum een platform bieden om op een andere manier in aanraking te komen met het publiek. De show wordt mogelijk gemaakt door Audio Obscura, dat zich probeert te profileren als bruggenbouwer tussen dancemuziek en klassieke locaties. Daarnaast hebben Heineken en KPN zich wederom als partners verbonden aan het evenement.

Voor muziekliefhebbers is het tot 17 oktober 23:59 mogelijk om zich met maximaal vier personen tegelijk aan te melden via de website van Audio Obscura. De daaropvolgende dag zal door middel van loting toegangskaarten worden verdeeld. Er is een maximale capaciteit van 2.000 personen. Vorig jaar waren er maar liefst 60.000 aanmeldingen voor de show van Maceo Plex.  

Naast de show op 20 oktober presenteert Underworld een keynote speech tijdens ADE op 18 oktober. De keynote wordt opgeluisterd met visuals van Underworld’s vaste partner Simon Taylor.

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie