VPRO op zoek naar astronaut gespecialiseerd in communicatie

Bijzondere vacaturetekst omroep

Een communicatiespecialist die tijdens de ruimtevaartreis de communicatie met het Ministerie van Ruimtezaken en mediapartner VPRO onderhoudt. Met ruimtelijk inzicht en ervaring met het S.A.R.A. het boordcomputersysteem.

De VPRO maakt ruimte voor experiment en vernieuwing en heeft in samenwerking met het Ministerie van Ruimtezaken een ruimtevaartmissie ontwikkeld. Daarvoor is de VPRO op zoek naar een astronaut, gespecialiseerd in communicatie. Ben jij de astronaut die wij zoeken? De meest opvallende communicatievacature van dit jaar. Wordt er een tweede André Kuipers gezocht? Met een opvallende advertentie in de dagbladen roept de VPRO geinteresseerde kandidaten op zich voor 13 maart aan te melden via

Uiteindelijk beteft het een promotionele actie rond de start van het tweede seizoen van het Startrekachtige komische ruimteprogramma Missie Aarde.

 

Of de specialist communicatie daardwerkelijk een rol krijgt aan boord van het ruimteschip? Ik heb me in ieder geval opgegeven want je weet maar nooit....

Advertentie
advertisement

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie