China: een sms'je graag!

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Het aantal slachtoffers van de aardbeving in China neemt grote vormen aan. Veel slachtoffers zijn gevallen op plaatsen waar we met de recente geweest zijn, nl. Chendu en DuJiangYan in de Provincie Sichuan.

Het tempel complex van de Taoisten in de buurt van DuJiangYan, waar we met alle egards ontvangen werden, staat gelukkig nog overeind, zo lees ik in de blog van
-364" title="-364">Roeland Stekelenburg.

De Nederlander David Isings en zijn vriendin zijn lokaal een actie opgestart voor Micro donaties via SMS voor de slachtoffers in Sichuan. De opbrengst komt geheel ten goede aan het Rode Kruis in China. Dit is een makkelijke en snelle manier van doneren en kan vanaf iedere telefoon.

Dus ik doe een oproep aan de molbloggers om te sms'en: Voor Nederland sms't men China naar 3010 á ? 1,50 per bericht en in België stuurt men China naar 7850 á ? 3,00 per bericht.

Voor wie meer wil weten over alle nieuwe media ontwikkelingen in China: er is op 16 juni as. een over China, met sprekers als Sam Flemming, CEO, CIC Data, Tze Tan Kiat, General Manager, BBDO Shanghai, Marc van der Chijs, CEO, Spill Group Asia/ ex- Todou en Vincent Everts.

Advertentie
advertisement

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie