NR6 gaat verder zonder Lectric

Helaas hebben we geen rechten meer op deze afbeelding
Adformatie

Interactief communicatiebureau staat weer op eigen benen. Lectric Groep heeft de aandelen verkocht aan medeaandeelhouder en oprichter Paul Arts.

De samenwerking tussen beide bedrijven en kwam voort uit de behoefte van Lectric Groep om haar portfolio uit te breiden met een strategische partner. Beide bedrijven hebben zich anders ontwikkeld dan verwacht. Hierdoor is de beoogde kruisbestuiving te beperkt.

Na vier jaar scheiden daarmee weer de wegen van beide bedrijven. Paul Arts beëindigt zijn rol als commercieel directeur van Lectric Groep en zal NR6 weer gaan leiden. Wanja Allessie, die sinds 2012 als managing director de leiding had over NR6, heeft besloten het bureau te verlaten en zich te concentreren op haar activiteiten als uitgever van apps.

Paul Arts: 'Het is jammer dat de samenwerking niet bracht wat we hoopten, maar ik zie een mooie toekomst voor NR6 als zelfstandig bureau: de onlangs door ons gewonnen Europese aanbesteding van Marketing Groningen is hiervan een prima bewijs.'

In het kielzlg van de verzelfstandiging heeft NR6 zich geherpositioneerd, zijn er drie nieuwe mensen aangenomen en is het bureau na twaalf jaar verhuisd van Purmerend naar Amsterdam-Noord, waar het sinds vorige week is gehuisvest in het KSM-pand.

Advertentie

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie