Premium

They's Kim Dingler in dienst bij Talpa

Een half jaar na haar vertrek bij They begint Kim Dingler half augustus als directeur marketing en strategie bij Talpa International.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Het betreft een nieuw gecreëerde functie, waarin Dingler zal rapporteren aan managing director Maarten Meijs en Pim Schmnitz, ceo van Talpa Holding.

Meijs legt uit: ‘Vanwege het succes dat we internationaal hebben met formats als The Voice, The Voice Kids en recent ook Utopia, dat we internationaal aan het uitrollen zijn – in Amerika gaat Fox het vanaf september uitzenden – zijn we continu aan het kijken hoe we onze organisatie kunnen versterken. Met Kim willen we een nieuwe afdeling inrichten die zich onder meer zal bezig houden met het positioneren van de formats van Talpa internationaal.’

Kim Dingler nam in februari na 8,5 jaar van They, het bureau waarvan zij mede-oprichter en managing director was. In de eerste 4 jaren was Talpa klant van They, verklaart  Dingler. 

Advertentie
advertisement
premium

Word lid voor € 1,-

Om dit artikel te kunnen lezen, moet je lid zijn van Adformatie. 15.000 vakgenoten gingen jou al voor! Meld je ook aan en betaal € 1,- voor de 1e maand.

Ja, ik wil lid worden

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie