Wat doet een plek in de #Emerce100 met je bureau?

“We staan met RLVNT in de Emerce100!”, vertelde ik vol trots tegen een bekende, die niet uit onze branche komt. Zijn droge repliek was even verrassend als confronterend: ‘Wat doet zo’n badge van Emerce100 dan voor je bureau?” Een goede, terechte vraag - en het antwoord wat het voor ons in de praktijk betekent deel ik graag.

Allereerst is de topnotering in de Emerce100 een beloning voor het harde werken dat we in de afgelopen twee jaar, sinds de oprichting van RLVNT, hebben gedaan. Emerce verricht ieder jaar, in samenwerking met Motivaction, een onderzoek naar de 100 beste bedrijven in onze sector. Zie voor de details hoe het onderzoek is opgebouwd.

Bij bekendmaking van de lijst krijg je, mits je erin bent opgenomen, een mail met daarin de felbegeerde badge. Deze hebben we uiteraard op gezet en gedeeld via onze social kanalen: RLVNT is een van de beste online campagne-bureaus van Nederland.

Dan de boost die deze badge met zich meebrengt: Het straalt af op het gehele team. Juist zij ervaren de aandacht en waardering voor hun inspanningen als slagroom op de taart. Vandaar dat eenieder ook wordt aangemoedigd dit in zijn of haar LinkedIn-profiel kenbaar te maken.

Het delen van het nieuws via o.a. de social kanalen leverde ons niet alleen een hoop felicitaties op, maar het aantal bezoekers van onze net vernieuwde website nam sterk toe, vooral de selectie van mooie uit onze eerste 24 maanden als RLVNT werden veelvuldig bekeken. En bezoekers aan ons knusse bureau lopen allemaal met een gedrukt exemplaar van de gehele Emerce100 naar buiten.

De hamvraag is natuurlijk of we al concrete projecten hebben overgehouden aan de nieuwverworven badge. Voor ons is dat echter niet de meest relevante KPI. De positieve energie, die we allemaal door deze erkenning krijgen, maakt onze gemiddelde dag nog leuker dan voorheen. En de eerste opdracht die net binnen is, mede dankzij de Emerce100, zal dan ook met veel plezier en liefde worden uitgevoerd. Aan ons om het bewijs te leveren dat we onze notering eer aan doen. ^JR

Plaats als eerste een reactie