Bonbon-actie van Albert Heijn verloopt niet vlekkeloos

Ahold Delhaize deelt pralines uit ter ere van fusie

Koninklijke Ahold en de Delhaize Groep zijn maandag officieel . Om dat te vieren, deelt Albert Heijn vandaag gratis bonbons uit aan klanten. Dat meldt de supermarktketen in diverse landelijke dagbladen.

Meer Belgisch assortiment

&;We hebben goed nieuws: Albert Heijn en Delhaize worden familie’, staat in de advertentie. ‘Om dat te vieren delen we vandaag heerlijke bonbons van Belgische chocolade uit in onze winkels. Het betekent ook dat we nóg meer lekkere Belgische producten in onze schappen krijgen. Dat is het voordeel van samenwerken.&; Welke producten dat zijn, houdt Ahold Delhaize nog even geheim.

Reacties en problemen

De actie verloopt helaas niet helemaal vlekkeloos. Albert Heijn had misschien beter een andere afbeelding kunnen kiezen voor deze advertentie. Op social media blijkt dat klanten teleurgesteld zijn dat ze niet de hele doos bonbons van de foto, maar één chocolaatje cadeau kregen:

 

 

 

 

Verder zijn er klanten die wel een briefje bij hun bestelling kregen, maar geen bonbon:

Advertentie

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie