De Beste Social Media gaat verder als The Best Social Media

De groei en bijbehorende (internationale) projecten van het social bedrijf zijn reden voor de nieuwe naam en identiteit.

Online media platformen en initiatieven De Beste Social Media, De Beste Social Awards, Studio Broekhuizen, Das Beste Aus Social Media, De Beste Social Podcast en De Beste Social Jobs krijgen een nieuwe naam. Vanaf heden gaan ze verder onder de vlag van moederbedrijf The Best Social, met de slogan ‘we curate, create & celebrate the best of social media’.

Alle projecten vallen onder de volgende drie takken: The Best Social Media, The Best Social Studio en The Best Social Awards. Oprichter Diederik Broekhuizen begon Studio Broekhuizen in 2010 op een zolderkamer. Inmiddels omvat het bedrijf een veertien man sterk team en zeven verschillende media- en bureaumerken. ‘Met al deze projecten ontstond de behoefte om het merk en bedrijf duidelijker te communiceren naar de buitenwereld,’ zegt Broekhuizen,

Vanwege de internationale ambities is besloten om een internationale naam te gaan voeren. ‘We blijven bij onze roots met onze Nederlandse pagina en zullen altijd in het Nederlands blijven communiceren”, belooft Broekhuizen. De missie van het bedrijf blijft hetzelfde: een platform bieden voor bijzondere, grappige, opmerkelijke en creatieve content op social media. 

Advertentie
advertisement

Plaats als eerste een reactie

Advertentie