GANDA wordt onderdeel Make Some NOISE Group

Digitaal bureau GANDA wordt onderdeel van de Make Some NOISE Group. Hiermee komt de brede expertise van de Make Some NOISE Group bureaus per direct beschikbaar voor de klanten van GANDA. De aansluiting betekent ook een fysieke verhuizing van de GANDA-medewerkers naar het Make Some NOISE Group kantoor aan het Haarlemmerplein.

Marcel Wortel (Creatief Directeur Make Some NOISE Group): “In de afgelopen jaren hebben we een aantal specialistische bedrijven om reclamebureau NOISE heen gebouwd. Belangrijkste reden is de toenemende complexiteit van marketing vraagstukken en de kennis die nodig is om hierover breed te kunnen adviseren en ook te executeren, van reclame creativiteit tot technologie productie en implementatie. Op deze manier servicen we grote adverteerders als Praxis, Coca-Cola & Warner Bros./20th Century Fox, maar ook innovatieve (tech)bedrijven als Fitchannel en onze eigen ventures Our/Amsterdam Vodka en Vinylify.com.

De digitale capaciteiten van GANDA zorgen voor een verdere versteviging van onze dienstverlening en daarnaast zijn de GANDA-klanten - waaronder Microsoft en Nestlé – complementair aan onze opdrachtgevers”.

De Make Some NOISE Group komt voort uit het 12 jaar geleden opgerichte reclamebureau NOISE. Sindsdien is de dienstverlening sterk verbreed en uitgebreid met verschillende specialistische bureaus. Naast NOISE en GANDA zijn ook CROWD (Sport- en Entertainment Marketing), NoProtocol (Digitale Productie), Customerbeats (Data Consultancy & Smart CRM) en Bored-of-Advisors (Start-ups & Ventures) onderdeel van de Group. Het team van 70 marketingprofessionals werkt samen vanuit het kantoor aan het Haarlemmerplein in Amsterdam.    

 

Advertentie