Hans Koeleman (KPN) juryvoorzitter van de Dutch PR Awards

De jury bestaat verder uit Paul Stamsnijder, Marjolein Meynen, Ivar Nijhuis, Marco Aarnink, Willem Overbosch, Rocco Mooij en David Gribnau.

Helaas hebben we geen rechten meer op deze afbeelding
Adformatie

De strijd om de prijs voor de beste pr-cases van het afgelopen jaar wordt dit jaar op 2 juli gevoerd in Felix Meritis in Amsterdam. Inmiddels is ook bekend door wie de jury van deze Dutch PR Awards wordt gevormd. Naast voorzitter Hans Koeleman (Directeur Corporate Communications KPN) zijn dat Paul Stamsnijder (Reputatiegroep), Marjolein Meynen (Rijksmuseum), Ivar Nijhuis, (communicatieman van het Jaar 2014), Marco Aarnink (ceo Drukwerkdeal), Willem Overbosch (ceo Dutch Netwerk Group), Rocco Mooij (hoofdredacteur Communicatie) en David Gribnau (oud-voorzitter VPRA).

Afhankelijk van de beschikbaarheid schuiven op 2 juli in Felix Meritis ook een vertegenwoordiger van Belgisch Genootschap van Public Relations en Public Affairs Adviseurs en Johan van der Zanden (directeur communicatie ING) aan.

Wim Broekman, voorzitter van de VPRA: ‘De jury is breed samengesteld om de vele facetten van het vakgebied pr goed uit de verf te laten komen en te beoordelen. Inzendingen met stunts, media- en publiciteitsacties zijn meer dan welkom, maar met nadruk wordt ook gekeken naar inzendingen met een stelselmatig en planmatige pr-aanpak, waarbij begripsvorming, dialoog en omgeving centraal staan. De jury bepaalt, op basis van aangegeven voorkeur, de indeling van de categorieën. Naar verwachting worden er circa vijf categorieën bepaald.’

Bureaus en opdrachtgevers kunnen inschrijven op . Kosten bedragen 550 euro per case. VPRA-leden en abonnees van Communicatie betalen 350 euro. De speciale MVO Award kost 200 euro per case.

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie