SAN Accent Retail McDonald's. No Logo.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Weinig merken hebben zo’n beroemd en herkenbaar logo als de Golden Arches. Het vergt lef om dit logo juist niet te gebruiken. De populairste producten van McDonald’s zijn even iconisch. Eén blik en je herkent het merk. In de No Logo campagne schitteren de Big Mac, Franse Frietjes, Quarter Pounder, Chicken McNuggets, McFlurry M&M’s en Milkshake Aardbei in verleidelijke, ingezoomde foodshots. Je hebt meteen zin in de lekkere producten, zo herkenbaar dat je niet twijfelt waar je heen moet met dat verlangen.

Een alomtegenwoordige outdoor campagne, die we in restaurants doorvertalen, benut de kracht van het beeld optimaal. 1000-en benoemen de producten op Facebook als we vragen of ze de iconen herkennen. Nederland kan niet om McDonald’s heen. McDonald’s toont leiderschap met zijn iconische producten, en prikkelt met elke uiting om snel naar een restaurant te komen.

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.