SAN Jaarboek 2017: Zie de nieuwe ruimte

Tijdens een drukbezochte bijeenkomst op 1 maart 2018 voor SAN juryleden, sponsors en relaties bij onze host en sponsor de NS in Utrecht, heeft SAN bestuurslid Ron Schneider het eerste exemplaar van het unieke SAN Jaarboek 2017 - met het allereerste 3D-cover incl. 3D-bril - uitgereikt aan Entrepeneur en trendwatcher Ronald van den Hoff.

Hij nam de genodigden mee in zijn verhaal passend bij het thema van de 29ste jaargang SAN Jaarboek ‘Zie de nieuwe ruimte’. Naar de ruimte die hij ziet binnen ondernemingen en samenwerkingen, mede vanuit zijn boek Society 3.0 waarin hij zijn visie op toekomstig ondernemerschap
en nieuwe vormen van waarde-creatie en samenwerken uiteenzet.

‘Zie de nieuwe ruimte’ past naadloos bij het DNA van de SAN namelijk ‘Kennis delen’. Via het jury overleg, presentaties en discussies delen we met elkaar onze vakkennis.
Zo blijf je geïnspireerd en op de hoogte!

Vol trots overhandigde SAN bestuurslid Ron Schneider aan Ronald van den Hoff het eerste exemplaar van het unieke SAN Jaarboek 2017 met het allereerste 3D-cover incl. 3D-bril.

Foto overhandiging 1e ex. SAN Jaarboek 2017 door SAN bestuurslid Ron Schneider aan Ronald van den Hoff
Foto overhandiging 1e ex. SAN Jaarboek 2017 door SAN bestuurslid Ron Schneider aan Ronald van den Hoff foto Studio Gerry Hurkmans

Na afloop ontvingen alle aanwezige SAN juryleden een Jaarboek, zodat zij zich thuis kunnen voorbereiden op de jurysessies, waarvan de eerste ronde start op 13 maart a.s. bij Sanoma. Alle ruim 220 adverteerders/juryleden buigen zich dan over de 292 ingezonden campagnes.

De genomineerde cases staan 22 maart a.s. op de SAN website: www.sanaccent.nl

Unieke 3D-illustratie van Enkeling

De cover illustratie is in samenwerking met Artbox ontwikkeld door Enkeling; een beeldmaker met liefde voor typografie en het experimenteren met nieuwe technieken.

Artbox werkt samen met meer dan negentig talentvolle artiesten van over de hele wereld en produceert illustratie, animatie, film, fotografie, beeldmanipulatie en 3D/CGI. Wij willen Enkeling en Artbox graag bedanken voor het creëren van deze cover waar je twee keer naar moet kijken.

Plaats als eerste een reactie