Viral van de week: Toerismevideo eiland Camiguin maakt je sprakeloos

Een toerismebureau op het eiland Camiguin in de Filipijnen kreeg het voor elkaar om met deze video binnen een week meer dan een miljoen views te halen.

De reacties zijn zeer positief: 'Door deze video wil ik echt Camiguin bezoeken', zeggen mensen onder de video op Facebook. Erg begrijpelijk, want de beelden van het eiland zijn prachtig.

De titel van de video 'No words' past goed bij de campagne. De video begint met een toerist die alleen aankomt op het eiland. Ze beschrijft het eiland aan de telefoon aan haar vriend als een hele saaie en kleine bestemming. Al snel ziet ze in dat het allesbehalve slaapverwekkend is.

Een gids, die niet praat, neemt haar mee op zijn scooter en laat haar alle mooie plekken van het eiland zien. Ze houdt al gauw op met haar gebabbel. De beelden, muziek en het luide gelach blijven over.

De boodschap van de video is dan ook dat het eiland je sprakeloos maakt en dat je het eiland vooral moet voelen: #FeelCamiguin.

The Camiguin Tourism Office plaatsten de video om aandacht te vragen voor het jaarlijkse Lanzones Festival. Waarschijnlijk hebben ze wel de nodige mensen overtuigd van de schoonheid van het eiland.


Lifehunters, gespecialiseerd in het bedenken, produceren en seeden van (branded & non-branded) video's, kiest wekelijks de viral van de week.
Advertentie