Cannes Lions Amsterdam op 9 september

Een primeur voor Nederland: de beste reclame ter wereld, twee maanden geleden nog bekroond op het internationale reclamefestival in Cannes, is op donderdag 9 september te zien in het Amsterdamse Tropeninstituut.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Op dit educatieve, multimediale Cannes Lions Amsterdam worden alle winnende film-, print- & poster-, cyber- en mediaLions getoond.

Overdag zijn de print- poster, media- en cyberLions gratis te bezichtigen van 10.00-18.00 uur, waarna het (betaalde) avondprogramma begint. Dit omvat de printtentoonstelling en de commercialreel, evenals de media- en cyberlions. De kosten bedragen 50 euro p.p. (inclusief drank en hapjes), tevens bestaat de mogelijkheid om gebruik te maken van een buffet. Dat kost nog eens 20 euro p.p. (ex. btw). De filmreel wordt vanaf 20.00 uur vertoond, met aansluitend een borrel.

Eerder op de dag zijn er ook workshops over onder meer de printLions (16.30 uur, Café du Print), maar toegang is alleen op aanmelding (wel gratis).

Cannes Lions Amsterdam wordt georganiseerd door Adformatie, BrandConnection, Cebuco, Groep publiekstijdschriften NUV, MSN, Radio 538, Screenvision, fotostockbureau TCS, en Vea, in samenwerking met Hypsos, Epidemie en Usual Suspects.
Zie .

Advertentie
advertisement

Plaats als eerste een reactie

Advertentie