Colours gaat samen verder met Symfony en Relevance

Jorg Verweij, de huidig directeur van Colours, gaat sturing geven aan de drie bureaus.

Helaas hebben we geen rechten meer op deze afbeelding
Adformatie

Alle drie bureaus maken onderdeel uit van de Lectric Groep; Symfony als e-commerce specialist en Relevance als content expert.

De samenvoeging vloeit volgens Lectric voort uit vraag uit de markt. Bedrijven vragen steeds vaker niet enkel een bureau dat een site bouwt, maar vragen ook content of een webwinkel.

Jorg Verweij (foto), directeur van Colours,  gaat vanuit een nieuwe rol sturing geven aan de combinatie. Verweij: “De drie bedrijven groeiden wat betreft dienstverlening naar elkaar toe. In plaats van met elkaar te concurreren gaan ze elkaar nujuist versterken. Het blijven afzonderlijke bedrijven die bij elkaars klanten hun diensten gaan aanbieden.”

Tim Kragt is benoemd als managing director van Colours en eindverantwoordelijk voor de richting en doorontwikkeling van Colours. Kragt komt over van Mirabeau waar hij onder andere de vestiging Eindhoven heeft helpen uitbouwen. Recent heeft Colours het kantoor in Rotterdam geopend als derde vestiging, na Den Bosch en Minsk (Wit-Rusland).

Advertentie

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie