De grenzen van hotel- en vliegticket boekingen worden verlegd...

Met de huidige lage dollar koers, de hoge olie prijs, de toenemende concurrentie van allerlei reis zoek- en boekmachines op internet en het ontstaan van aanbieders rond de sociale media, zoals de review sites, zie je leveranciers van alternatieve/niche diensten en producten, die de grens van het ons bekende speelveld opzoeken.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Nieuwe reis-zoekmachines proberen op allerlei manieren onderscheidend te zijn. heeft het zoeken naar vluchten dusdanig verfijnd, dat niet alleen de prijs als criterium telt, maar ook het aantal overstappen, het risico van- vertraging en zoekraken van bagage.

zoekt in vele bookingengines en combineert die informatie, met ervaringsgegevens of lopende deals, om het aanbod te optimaliseren.

De sociale media site (where are you now) gebruik je niet alleen om te zien waar je vrienden zijn, maar ook om je trip te plannen. Handig als je elkaar onderweg wilt tegenkomen.

Een leuk Nederlands niche product is . De naam zegt genoeg lijkt me.

En bij kun je op je bestemming voor een laag tarief bij mensen thuis overnachten. Ben benieuwd wat de fiscus vindt van bedaanbieders op deze site?

Helemaal gratis is bij locals op de bank slapen. vertelt je waar dat kan. In Nederland kan dat al op meer dan 7000 bedden?

Advertentie
advertisement

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie