Fox International Channels volledig eigenaar 24Kitchen

Door de overname van alle aandelen van Jan Dekker Holding in de 24Kitchen joint venture, is Fox volledig eigenaar van 24Kitchen geworden.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Fox International Channels (FIC) maakt bekend dat de zendergroep alle aandelen overneemt van Jan Dekker Holding in de 24Kitchen joint venture.

Vier jaar geleden kwamen Jan Dekker en FIC samen om een te lanceren op de Nederlandse markt. Volgens Fox is 24Kitchen inmiddels al geruime tijd een van de meest geliefde mediamerken in Nederland, met een loyale en actieve achterban. &;De betrokkenheid van deze fans heeft onder andere geleid tot het drie keer op rij winnen van de award voor "beste digitale TV zender van het jaar" en het twee maal op rij winnen van de "beste website van het jaar".&;

Fox zegt met deze stap haar geloof in het merk 24Kitchen te bevestigen, als ook in het verder ontwikkelen van originele en relevante content voor de groeiende groep 24Kitchen-fans. &;Wij zijn verheugd over deze volgende fase in de ontwikkeling van 24Kitchen. De zendergroep zal blijven innoveren en fors investeren in Nederlandse programma’s om 24Kitchen verder te ontwikkelen als relevante en geliefde zender en als crossmedia-platform voor de fans.&;

Lees het interview dat Adformatie had met Jacqueline Heemskerk bij de start van de zender in september 2011. (Heemskerk was toen commercieel directeur van Fox Channels Benelux.)

Advertentie
advertisement
Advertentie