Frank Volmer nieuwe directeur Ster

Oud-Telegraaf directeur Volmer volgt officieel Arian Buurman op.

Buurman kondigde eind oktober vorig jaar haar vertrek aan, waarna Cees van Steijn interim haar functie overnam totdat er een nieuwe directeur zou zijn gekozen. Na een lange procedure is dan vandaag bekend dat Frank Volmer het directeurschap per 1 september op zich gaat nemen. Van Steijn zal nog een aantal zaken overdragen, zo meldt hij aan Adformatie.

De oud-directeur van TMG Landelijke Media is momenteel (media) adviseur en uitgever van sportplatform .

Frank Volmer vertrok in november 2014 bij Telegraaf Media Groep (TMG) na een reorganisatie onder het nieuwe bewind van Geert-Jan van der Snoek.

Goede contacten
&;Met zijn ervaring in de media en goede contacten in het speelveld van Ster ziet het bestuur Volmer als de aangewezen persoon om Ster te leiden. Zijn bewezen leiderschap in de veranderende mediawereld is voor Ster van groot belang bij het volbrengen van haar opdracht: het realiseren van een significante bijdrage aan de mediabegroting van het Ministerie van OCW met de verkoop van reclame op publieke media, nu en in de toekomst&;, meldt de organisatie.

Sam van der Feltz, voorzitter bestuur: &;Ik ben zeer ingenomen met Frank Volmer als nieuwe directeur van Ster. Hij brengt ons een frisse blik van buiten en uitstekend inzicht in het mediagedrag van consumenten. Bovendien heeft hij een goed gevoel voor de bijzondere positie waarin Ster opereert; binnen de mediawet op het snijvlak van commercie en het publieke domein. Het bestuur ziet de toekomst van Ster onder zijn leiding met veel vertrouwen tegemoet.&;

&;Enorm bereik&;
Frank Volmer: &;De omvang, de kwaliteit en de diversiteit van het bereik van de publieke omroep is zo enorm. Om met Ster dat bereik te blijven ontsluiten voor adverteerders in de snel veranderende markt is een enorm mooie uitdaging. Ik heb er heel veel zin in om in dat speelveld een rol van betekenis te mogen spelen.&;

 

Advertentie
advertisement

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie