ING en Love Exchange werken tijdens Gay Pride samen voor de liefde

'ING vindt het belangrijk dat iedereen de vrijheid heeft om te kunnen zijn wie ze willen zijn.'

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Vijf (semi-)bekende Nederlanders, dj Erik Arbores, travestiet Jennifer Hopelezz, mode-ontwerper Bas Kosters, zangeres Berget Lewis en journalist Margriet van der Linden, worden binnen Love Exchange gekoppeld aan vijf buitenlandse Heroes of Love, die elk in hun eigen land strijden voor gelijke rechten en eerlijke kansen voor de lesbiennes, homo&;s, biseksuelen en transgenders.

&;ING vindt het belangrijk dat iedereen de vrijheid heeft om te kunnen zijn wie ze willen zijn&;, zegt Kisten Otten, manager Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen ING Nederland. &;Daarom steunen we Love Exchange, waarin jezelf kunnen zijn centraal staat.&; Via ,  en sociale media delen de Heroes of Love hun belevenissen tijdens Amsterdam Gay Pride.

Otten: &;Nederland is een van de meest tolerante landen ter wereld. ING vindt het belangrijk dat iedereen de vrijheid heeft om te kunnen zijn wie ze willen zijn. En wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers de diversiteit van onze klanten weerspiegelen. Vanuit dit oogpunt zijn we dan ook alweer voor de tiende keer aanwezig tijdens de Amsterdam Gay Pride met de PINKautomaten, onze boot tijdens de Canal Parade en steunen we dit jaar tevens het Love Exchange-project.&;


Advertentie
advertisement

Plaats als eerste een reactie

Advertentie