Marktplaats presenteert Groupon alternatief

Marktplaats volgt het voorbeeld van Groupon en begint met de verkoop van lokale aanbiedingen.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Het concept volgt op de introductie van Marktplaats Aanbieding dat in januari werd gelanceerd. De plaatselijke variant van Marktplaats Aanbieding start vandaag in Amsterdam.
Om de lancering te vieren, is de 50% korting op de gehele rekening voor de vrijdagmiddagborrel bij Vertigo, het cafe-restaurant dat gevestigd is onder het Filmmuseum in het Vondelpark. Andere aanbiedingen die op stapel staan, zijn onder meer een diner bij toprestaurant Nevy, speeddaten in Amsterdam en diverse schoonheidsbehandelingen.

Volgens Olivier van Duijn, directeur core business, ligt de uitbreiding 'rechtstreeks in het verlengde van het bestaande aanbod van Marktplaats. De lokale aanbieding staat voor de kracht van Marktplaats: als consument vind je hier altijd de beste deal, nu ook bij jou in de buurt.'

Na de lancering van lokale aanbiedingen voor Amsterdam en omgeving, volgen op termijn andere grote steden. Welke dat zijn wordt in een later stadium bekendgemaakt.

Het concept van Marktplaats vertoont grote gelijkenis met dat van Groupon dat met een sterke opmars bezig is in Nederland. Evenals Groupon werkt Marktplaats met lokale aanbiedingen en tegoedbonnen. Die kunnen direct worden gekocht bij Marktplaats en ingewisseld bij de aanbieder van het product of de dienst.

Advertentie
advertisement

Plaats als eerste een reactie

Advertentie