Sp!ts duikt met Anno in het verleden

Gratis dagblad Sp!ts gaat samen met het historisch nieuws- en ontmoetingscentrum Anno specials maken om ‘het historisch besef van de gemiddelde Nederlander te vegroten’.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Anno is de publieksnaam van Stichting Actueel Verleden, een organisatie die wordt gefinancierd door de overheid en die is opgericht door tal van organisaties die zich bezighouden met de Nederlandse geschiedenis, zoals het Nationaal Archief, de Koninklijke Bibliotheek en het Rijksmuseum.

Het centrum wil haar doel op een eigentijdse manier bereiken en gaat daarom een samenwerking aan met Sp!ts. De eerste special is vandaag verschenen met thema Onderwijs, daarmee inhakend op de scholen die eind augustus/begin september allemaal weer beginnen. Sp!ts maakt met Anno de komende maanden enkele specials die teruggaan in de tijd, steeds weer met een ander thema. Naast de uitneembare bijlage in Sp!ts met een actuele oplage van 390.000 exemplaren per dag, wordt de Anno-special komende maandag in een oplage van enkele tienduizenden ook op diverse aanvullende locaties los verspreid.

Advertentie
advertisement

Plaats als eerste een reactie

Advertentie