TBWA\NEBOKO volgt 4 AH medewerkers op hun reis door Afrika.

TBWA\NEBOKO beleeft samen met Albert Heijn Expeditie AHFRIKA; 4 vloggende AH medewerkers, 5 landen, 8 weken en minstens 1000 avonturen!

Vier Appie medewerkers reizen momenteel 8 weken door Afrika. Ze bezoeken hier verschillende groente- en fruitleveranciers van Albert Heijn, maar gaan ook langs bij lokale projecten van de AH Foundation. Dit initiatief zorgt ervoor dat een deel van de opbrengst van de producten terug wordt gegeven aan de lokale community. Ze zorgen voor betere leefomstandigheden op het gebied van wonen, scholing en gezondheid.

“We merken dat lang niet iedereen op de hoogte is van de AH Foundation en het effect daarvan op de lokale bevolking in Afrika. We hebben daarom besloten om dit jaar onze eigen vloggende medewerkers namens Appie Today naar Afrika te sturen, zodat zij hun ervaringen kunnen delen met de rest van Nederland” aldus Jolien Eijsink, redacteur Appie Today. "Een mooie kans om op een ludieke manier een kijkje achter de schermen te geven bij dit geweldige initiatief”.

Naast het bezoek aan de leveranciers staan de expeditieleden ook wekelijks voor een challenge waarbij ze middels verschillende opdrachten strijden om de winst en op zoek gaan naar de verhalen achter de lokale bevolking.

Al deze avonturen leggen de medewerkers vast in een wekelijkse vlog. Het unieke aan dit format is dat de content écht alleen door de vloggers zelf wordt geregisseerd en gefilmd, het is immers ook hun verhaal. TBWA verzamelt elke maandag het materiaal en zorgt er samen met Albert Heijn voor dat uiterlijk donderdag een nieuwe aflevering live staat. Bekijk hier hun avontuur in Kenia van afgelopen week:
 

 


De vloggers zijn inmiddels alweer 2,5 week onderweg en momenteel zijn ze in Zimbabwe. Benieuwd hoe deze avonturiers in Afrika terecht zijn gekomen? Kijk dan hier:
 

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.