Unox-fans spelen mee in videoclip Okke Punt

TBWA maakt videoclip van 'Beste reclame muziek 2015'

Na de vele goeie reacties op het liedje van de Unox reclame Plassen Stampen heeft Okke Punt, bekend van het Tv-programma De Beste Singer Songwriter, het hele nummer geschreven en uitgebracht: Wat een dag!


Okke riep vervolgens zijn fans op om hem te helpen bij het maken van de videoclip voor dit nummer. Hij vroeg de fans in een video zich te laten inspireren door de reclame en het nummer en hiervan zelf beelden te filmen. Deze konden ze naar hem toe sturen. De honderden inzendingen vormden de inspiratie voor het verhaal van de videoclip, waarin de echte beelden ook werden verwerkt.
De inzending van de vierjarige Mats werd gekozen als winnaar en hij werd verrast met een bezoek van Okke Punt. Hij kreeg de primeur om als eerste de videoclip te zien en daarna volgde een Keukentafelconcert van Okke. Natuurlijk met een lekkere kop Unox Tomatensoep met extra ballen. Want die had hij wel verdiend!

De clip werd gemaakt door TBWA\NEBOKO ism Hesdy Lonwijk van Static Films.


(verkozen tot beste reclamemuziek 2015)

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.